+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Möbelhandtag ska vara bekväma att använda, samt hållbara och motståndskraftiga mot skador. Det är dock inte allt. Dessa oansenliga, små tillbehör kan helt förändra interiörens karaktär och tillföra en fläkt av friskhet till arrangemanget, förutsatt att de också kännetecknas av en stilren design. När du letar efter de perfekta möbelhandtagen, se till att bläddra igenom den presenterade kategorin. Du hittar versioner med dragkedja som inte bara är moderiktiga, utan också universella och praktiska. De kommer att ge en elegant finish till alla rum, samt öka dess funktionalitet. Vi inbjuder dig att köpa och dra nytta av de låga priserna och snabba leveransen.

Handtag med lås - praktiska och snygga tillbehör

De presenterade handtagen för möbler med lås är den perfekta lösningen för krävande kunder som värdesätter integritet. De har många användningsområden, eftersom de kan användas både i badrummet, såväl som i sovrum eller kontor, som för många människor är en hemarbetsplats. De kan vara perfekta för att dölja värdefulla saker, till vilka obehörig åtkomst bör begränsas. Mekanismerna fungerar smidigt och mycket enkelt, tack vare vilka de erbjudna handtagen för möbler med lås är lätta att använda. Tillverkarna tog hand om varje detalj, så deras design minimerar helt risken för oavsiktlig stopp. Förutom låset på dörren kan det även användas som stängningsform med extra skydd av skåp och andra möbler avsedda för förvaring av till exempel viktiga dokument.

Ett brett urval av handtag med lås - välj de bästa förslagen själv

Vår onlinebutik erbjuder ett brett urval av handtag med lås , som inte bara är praktiska utan också mycket noggrant gjorda, med stor uppmärksamhet på minsta detaljerna. De raffinerade strukturerna och användningen av högkvalitativa material för produktion gör de presenterade modellerna hållbara och motståndskraftiga mot skador, vilket gör dem till en utmärkt investering i många år. Dessutom visar deras ytor inga tecken på slitage, vilket gör att du kan behålla sitt estetiska utseende även under intensiv användning. Var och en av oss behöver organisera en plats i vårt hem som kommer att ha begränsad tillgång för utomstående. Den kan innehålla värdefulla föremål, familjearv, värdesaker eller viktiga dokument. Det lämpliga skyddet för dem är att byta ut handtaget med en modell med lås, vilket kan gälla både möbler och dörren till ett givet rum.

Sortimentet innehåller både retro och moderna handtag med dragkedja . Ett så stort urval och variation av modeller gör att du säkert kommer att hitta den version som intresserar dig, som perfekt matchar interiören. Vi erbjuder varianter med låskrok, samt modeller med klassisk kedja eller traditionellt lås som fungerar när handtaget vrids. Var och en av dem ger möjlighet att subtilt ändra arrangemanget och att säkra viktiga saker. Välj den produkt du är intresserad av som säkerligen kommer att uppfylla alla dina förväntningar och behov. Silvermodeller kommer perfekt att komplettera traditionellt inredda interiörer, och gyllene nyanser kommer att vara en stor accent i rum arrangerade i en glamour och retrostil. Valet är ditt.

Precious Bar Möbelhandtag med ett guldmässingslås Precious Bar Möbelhandtag med ett guldmässingslås
Producent: Buster + Punch
Pris: 107,13 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Precious Bar möbelhandtag med ett stål Palon lås Precious Bar möbelhandtag med ett stål Palon lås
Producent: Buster + Punch
Pris: 157,13 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Avlångt möbelhandtag med lås 5181 Silver Avlångt möbelhandtag med lås 5181 Silver
Producent: Linfalk
Pris: 18,63 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium