+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Dekorationer är extremt viktiga delar av ett arrangemang. Vår butik erbjuder ett brett urval av dekorationer som perfekt diversifierar inredningen och ger den karaktär. Bland dem kan vi urskilja ställ för en vas och glas som presenteras i denna kategori, såväl som dekorativa brickor . Alla de erbjudna elementen kännetecknas av en snygg design, från vilken det är svårt att ta bort blicken. Förutom sin dekorativa funktion är de också praktiska, så att köpa dem är en utmärkt investering. Dessutom kommer denna typ av tillbehör att vara perfekt som en unik presentidé för människor i alla åldrar. Vi inbjuder dig att bekanta dig med hela kollektionen som består av extraordinära modeller, vars design är baserad på de senaste interiörtrenderna.


Dekorativa brickor - en perfekt dekoration för alla interiörer

Dekorativa brickor kommer perfekt att komplettera alla interiörer, oavsett inredning. De är små, men kan vara en av huvuddekorationerna om vi sätter dem på ett bord eller soffbord. Dessutom kan du även hitta en plats för dem på byrån - möjligheterna är många. Underlägg för glas och en vas kan användas som inslag för att underlätta servering av förrätter, rätter och drycker vid besök av gäster. Dessutom kan dekorativa brickor dekorera ett rum och vara den perfekta platsen för ljusstakar eller små skulpturer och figurer, och till och med smycken eller kosmetika. Av denna anledning kan de också med framgång placeras på smyckeskivan.

Vilken dekorativ bricka att välja?

När det gäller kvalitet och skötsel skiljer sig de presenterade dekorativa brickorna inte, eftersom de alla delar precision och uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Det är liknande när det gäller design - en snygg finish och eleganta färger spelar en stor roll i deras fall. De största skillnaderna kan dock ses i storlek och form. Vi erbjuder både mindre och större modeller som kan anpassas efter individuella behov och krav. Vissa dekorativa brickor levereras med glas, inklusive whiskyset.

Svarta glasunderlägg för en vas och glas är perfekta för minimalistiska och loftinteriörer inredda i modern stil. De gyllene modellerna kommer att vara ett utmärkt val för glamourarrangemang, där dekorationer är huvudpunkten i inredningen. Stålvarianterna i silver är å andra sidan ett utmärkt förslag för traditionellt inredda rum, men de är universella nog att visa sig även i många andra arrangemang. Den stora fördelen med de presenterade dekorativa brickorna är en slät yta som är lätt att rengöra. Men alla skötselregler beskrivs på de dedikerade undersidorna för varje modell, så det är värt att bekanta sig med dem. Varje ställ för glasögon och en vas levereras i en presentförpackning, varför det också är en intressant idé för en unik present. Köp gärna och beställ idag!

Stativ och vaser - Skandinaviska handtag

Dekorativ bricka - Mässingsbricka Dekorativ bricka - Mässingsbricka
Producent: Buster + Punch
Pris: 131,50 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Dekorativ bricka - Stålbricka Dekorativ bricka - Stålbricka
Producent: Buster + Punch
Pris: 123,00 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Ett set whiskyglas med stativ - Whiskey Rostfritt stål Ett set whiskyglas med stativ - Whiskey Rostfritt stål
Producent: Buster + Punch
Pris: 148,50 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Ett set whiskyglas med stativ - Whisky Brass Ett set whiskyglas med stativ - Whisky Brass
Producent: Buster + Punch
Pris: 157,13 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Vas - Mässingsvas Vas - Mässingsvas
Producent: Buster + Punch
Pris: 221,63 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Vas - Vas Rostfritt stål Vas - Vas Rostfritt stål
Producent: Buster + Punch
Pris: 205,75 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium