+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

I vår butik har vi förberett för dig ett brett urval av produkter med vilka du kan förändra inredningen i ditt hem. Tack vare de utvalda tillbehören, öka deras funktionalitet, och du kommer enkelt att ta hand om ordning och reda. Det är dock inte allt. Utrustningen och tillbehören som presenteras i erbjudandet är också en intressant diversifiering av utrymmet. Ett perfekt exempel på detta är det erbjudna lastsystemet i form av låga skåp, som är perfekta för alla kök, oavsett storlek. Ta reda på fördelarna med dessa moduler och välj det bästa förslaget för dig som säkerligen kommer att möta alla dina behov och förväntningar.


Lär känna lastsystemet

Lastsystemet är en perfekt lösning för alla kök, eftersom det ökar dess funktionalitet, vilket är särskilt önskvärt i fallet med små interiörer med begränsat utrymme. Sådan utrustning är mycket bekväm att använda, eftersom de är infällbara och bekväma på samma gång. De ger enkel åtkomst till inventarier och produkter som förvaras inuti skåpen, och låter dig även hålla rätt ordning och reda, vilket bidrar till bättre organisering av det tillgängliga utrymmet. De presenterade låglastmodulerna är utrustade med dämpningselement, tack vare vilka dörren stänger mycket tyst, och designen möjliggör justering i alla tre riktningar. Den silverfärgade och minimalistiska formen på insatsen är ett elegant tillskott som passar perfekt in i alla kök, oavsett hur det är arrangerat.

Lastmoduler som modern köksutrustning

Lastmoduler är modern köksutrustning som kan bli perfekt organiserad, genomtänkt och ergonomisk på nolltid. Utdragbara element av denna typ är mycket bättre lämpade än klassiska öppningsskåp och hyllor stängda med dörrar. Allt för att korgarna inuti har monterats på slitstarka styrningar som är hållbara och motståndskraftiga mot skador. Dessutom är lastsystem mycket universella och har ett brett användningsområde. Du kan använda dem för att lagra torra produkter som mjöl, socker, gryn, pasta och kryddor, samt stora rätter i form av grytor, bestick och till och med kastruller. Dessutom är de perfekta för att hålla rengöringsmedel eller konserver inuti.

Den stora fördelen med lastsystem är att det är lätt att hitta det du letar efter. Efter att korgarna har dragits ut är allt synligt på ett ögonblick, eftersom vi har tillgång till hela inredningen av skåpet, där vi inte behöver flytta något från plats till plats för att komma till de djupt gömda produkterna.

Användbara och praktiska tillbehör oumbärliga i hemmöbler

I vår butik hittar du även andra typer av accessoarer som är nödvändiga i varje hem och som kompletterar möbler för förvaring av textilier, kläder och annat. Bland dem erbjuder vi fästen och hängare för kläder och byxor, samt rullskenor, hyllor för skor eller textil- och trådkorgar. Tack vare dessa element kan du ordentligt organisera inredningen av din garderob eller hela garderoben. Vi inbjuder dig att göra en beställning idag och vi önskar dig framgångsrik shopping.

Textilkorg 600 526X150 Grå Textilkorg 600 526X150 Grå
Producent: Beslag design
Pris: 119,85 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Textilkorg 800 726X150 Grå Textilkorg 800 726X150 Grå
Producent: Beslag design
Pris: 151,74 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium