+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Hur köper man?

złote banner

Shopping på bara några få steg

Beställningar kan göras på olika sätt:
  1. Genom att registrera ditt unika konto:
    1. eller när du gör den första beställningen, genom att välja "skapa ett konto" i korgen (rutan - betalarens uppgifter),
    2. eller genom att hålla muspekaren över det mänskliga piktogrammet i det övre högra hörnet och klicka på registrera.
  2. När du köperutan registrering - lägger vi de önskade produkterna i korgen och följer instruktionerna på skärmen.
  3. Via butiken på Facebook eller Instagram.
  4. I exceptionella situationer och vid problem accepterar vi beställningar som skickas till e-post info@skandynawskieuchyty.pl, men i detta fall debiteras inte en automatisk rabatt för kontot och intjänade rabatter för partners.

Allt är superenkelt och tar några minuter. Vid eventuella problem finns vi självklart här för att hjälpa till.

 


Nya regler för utfärdande av fakturor från januari 2020.

VARNING! Från och med 2020-01-01 är villkoret för att utfärda en faktura baserad på ett skattekvitto att köparen anger sitt skatteregistreringsnummer innan han utfärdar kvittot. Det går inte längre att utfärda en faktura för kvittot vid ett senare tillfälle! Var därför uppmärksam på om skatteregistreringsnumret anges på lämplig plats vid beställningen som fakturan ska lämnas för.

 


Fördelar med att registrera ett konto

Med tillgång till ditt konto får du möjlighet att ändra dina personuppgifter, ändringar i adress, nummer och uppgifter för beställaren.

Du hittar din försändelse på ett enkelt och kontrollerat sätt, kontrollera dess status och leveranstid eller rabatter vid partnerkonton.

Nyhetsbrev - vi missbrukar inte ditt tålamod. Vi respekterar din tid och stör inte din post. Vi skickar meddelanden om nya produkter och kampanjer endast när det är nödvändigt och kan vara intressant. Vi tillhandahåller alla nödvändiga nyheter för våra följare på Facebook och Instagram. Följ oss bara på sociala medier för att vara uppdaterad med rabatter.


Typer av betalningar, returer och reklamationer

Vi arbetar med Visa och MasterCard, Amex, Pay Pal, BLIK och vi accepterar betalkort eller bara en enkel överföring som betalningssystem för alla våra produkter. Vid retur eller reklamation, mer information HÄR.

 
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium