+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Badrumstillbehören som erbjuds i vår butik kommer från Skandinavien där stor vikt läggs vid ordning och reda. Av denna anledning är toalettborstarna som presenteras i denna kategori ett utmärkt val, eftersom de är kända för det högsta kvalitetsutförandet av högklassiga material, som kännetecknas av hög hållbarhet och motståndskraft mot skador. Tillverkaren tog hand om de minsta detaljerna, tack vare vilka toalettborstarna som erbjöds perfekterades i alla vinklar. Vi inbjuder dig att bläddra igenom hela kategorin och välja inte bara praktiska badrumstillbehör, utan även de som sticker ut på grund av sin snygga design.


Toalettborstar - viktiga tillbehör för att hålla toaletten ren

Toalettborste bör finnas i varje badrum, eftersom det är en viktig utrustning. Dess utformning bör dock anpassas till det befintliga arrangemanget så att badrummet är konsekvent och harmoni råder i det. I vår butik hittar du ett brett urval av modeller, bland vilka vi erbjuder klassiska penslar i krom, samt guld och svarta versioner, tack vare vilka alla säkert kommer att hitta det perfekta förslaget för sig själva. Silverborstar med en högblank ytfinish ser väldigt elegant ut och kompletterar traditionella och moderna interiörer perfekt. Svarta modeller är ett utmärkt förslag för badrum arrangerade i en minimalistisk stil, medan de gyllene versionerna kommer att vara en intressant accent i badrum med retro- och vintagearrangemang. Dessutom kommer denna nyans att se bra ut i badrum i glamourstil. De små måtten på de erbjudna tillbehören och enkla installationen gör dem perfekta för både rymliga sanitetsrum och små interiörer där det inte finns ledigt utrymme. Stark, självhäftande baksida garanterar hållbarhet vid montering, utan behov av specialverktyg.

Vilken toalettborste ska du välja och vad ska du vara uppmärksam på när du köper?

Som nämnts ovan är toalettborstar utformade för att göra toaletten lättare att rengöra. Men när du köper dem är det värt att uppmärksamma individuella frågor och därmed välja en modell som uppfyller individuella behov och förväntningar. Först och främst bör den köpta toalettborsten matcha formen på toalettskålen och i motsats till utseendet är det svårt att prata om universaliteten hos denna typ av tillbehör. Främst på grund av att de enskilda varianterna skiljer sig åt i storlek. Om utformningen av toalettskålen har många skrymslen och svåra ställen att rengöra, kommer en mycket mindre modell att vara ett bättre val, eftersom det gör att du kan nå dem mer effektivt. I det här fallet kommer det ta lite tid att ta bort smutsen och gör att du till och med kan rengöra botten av skalet noggrant. I vår butik hittar du även reservpatroner för vissa modeller - den här lösningen gör att du kan spara pengar och slipper byta ut hela borsten mot en ny när den är utsliten.

Svart matt toalettborste Svart matt toalettborste
Producent: Beslag design
Pris: 58,43 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Toalettborste, polerad krom Toalettborste, polerad krom
Producent: Beslag design
Pris: 58,68 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Silverborstad toalettborste Silverborstad toalettborste
Producent: Beslag design
Pris: 58,68 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Refill för rejäl toalettborste Refill för rejäl toalettborste
Producent: Beslag design
Pris: 11,70 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Toalettborste Polerat guld Toalettborste Polerat guld
Producent: Beslag design
Pris: 81,89 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium