+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Blått är färgen som förknippas med färgen på havet och himlen. För många människor är det en favoritnyans som bör införas i interiören och se att den kan se vacker ut inte bara i naturen. Det bidrar till en trevlig interiör och en avkopplande atmosfär. Dessutom väcker blå färg ofta fina associationer med ett öppet och obegränsat utrymme. Vi behöver dock inte nödvändigtvis välja helt azurblå loungemöbler, blå väggar eller havstextilier. Det räcker med att introducera små och oansenliga tillbehör i inredningen, till exempel blå möbelhandtag , vilket i sig kommer att möjliggöra en snabb och effektiv metamorfos. Ta reda på det idag och kolla in våra förslag!

Blå möbelhandtag - små element av stor betydelse

Färgen blå har många aspekter. Bland dem är det värt att nämna nyanserna av marinblått, azurblått, havsblått, koboltblått, babyblått, pastell, blåklintblått, safirblått, turkos och indigo. Var och en av dem har en helt annan färg, skiljer sig huvudsakligen i intensitet. Pastellfärger eller ljusblått är subtila versioner av blått, medan marinblått är den mörkaste. Bland färgerna mittemellan finns alla de andra, men några av dem är dämpade, och resten är ganska livliga och flashiga. Det är därför var och en av oss har så många möjligheter till olika kombinationer. Men för den som är rädd för risken att införa en stor mängd av en sådan färg i inredningen rekommenderar vi att du först ändrar små men ändå mycket betydelsefulla detaljer i form av blå möbelhandtag .

Vad passar blå möbelhandtag till?

De blå möbelhandtagen som presenteras i denna kategori är framför allt ett utmärkt förslag för badrumsmöbler. Varje sanitetsrum bör utformas på ett sådant sätt att färgerna kring hushållsmedlemmarna skapar en avkopplande och trevlig atmosfär. Blå handtag matchar perfekt denna atmosfär och ser bra ut mot bakgrunden av vita skåp, som vi vanligtvis hittar en plats för i badrummet. Dessutom är modeller i denna nyans också ett perfekt komplement till barnrum. Havsatmosfären och den marina stilen är perfekta arrangemang där blå möbelhandtag blir perfekta. De kan visas i enkla och okomplicerade former av knoppar, långsträckta modeller eller presentera intressanta figurer som kommer att vara en extra dekoration av alla rum.

Naturligtvis finns det inget som hindrar användningen av denna färg på handtag även i andra hemrum, till exempel i ett kök inrett i rustik stil eller i ett modernt vardagsrum. Kombinationen av blå handtag med ljusa skåpsfronter kommer att vara en bra lösning, eftersom det är en så intensiv färgaccent att kombinationen med andra nyanser kan orsaka för mycket kaos i interiören. Vi inbjuder dig hjärtligt att köpa handtag av högsta kvalitet från välrenommerade tillverkare som är kända över hela världen och värderade bland krävande kunder.

Hippiebuss gummiknopp Hippiebuss gummiknopp
Producent: Linfalk
Pris: 6,88 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Avlångt möbelhandtag Gänga 128 Metallblå Avlångt möbelhandtag Gänga 128 Metallblå
Producent: Toniton
Pris: 21,38 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Hide 80 edge möbelhandtag, Metal Blue Hide 80 edge möbelhandtag, Metal Blue
Producent: Toniton
Pris: 16,10 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Möbelkanthandtag Hide 25 Metal Blue Möbelkanthandtag Hide 25 Metal Blue
Producent: Toniton
Pris: 6,98 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Möbelknopp Circular Metal Blue Möbelknopp Circular Metal Blue
Producent: Toniton
Pris: 11,51 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Möbelknopp, metall, blå, nyckel Möbelknopp, metall, blå, nyckel
Producent: Toniton
Pris: 17,30 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Tonblå Möbelhandtag Träemaljerad - Oljefärglös glans Tonblå Möbelhandtag Träemaljerad - Oljefärglös glans
Pris: 82,00 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium