+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Skickas in
Pris
  • från
    ner
Nyhet
På rea

Bland de produkter och tillbehör som finns i vår butik är det också värt att nämna tillbehör till möbler från de bästa tillverkarna från hela världen. Produkter som väggsystem och skåpprofiler är tillverkade av utvalt stål med högsta möjliga hållbarhet, därför ger de många års användning utan rädsla för olika typer av skador. Alla tillbehör har beskrivits exakt av oss på dedikerade undersidor, där det också finns bilder och detaljerad information om material eller hur man installerar och använder. Vi inbjuder dig att bekanta dig med alla tillgängliga produkter.


Väggsystem - praktiskt och funktionalitet framför allt

I butiken Scandinavian Handles accepterar vi inga kompromisser, därför erbjuder vi endast utvalda produkter för de mest krävande användarna. Bland dem är det värt att nämna bland annat kompletta väggsystem, bestående av flera stänger som utgör en uppsättning med många applikationer. Dessa tillbehör används för att skapa en praktisk plats för förvaring av köksredskap på väggen och består av en skena, gavlar, hållare, till exempel för papper, hyllor och krokar i flera storlekar, till exempel för bestick. Monteringen av detta tillbehör i sig är enkel och kräver endast borrning av några få hål med liten diameter. Väggsystemet imponerar med sin enkelhet och funktionalitet, så det är värt att använda det i alla kök där vi vill ha den största funktionaliteten av alla möbler.

Monteringsfästen nödvändiga i varje hem

Vi erbjuder även våra kunder produkter och enheter som ökar funktionaliteten i hemrummen, inklusive ytterligare monteringsfästen. Dessa tillbehör är gjorda av stål och används främst för att koppla samman två strukturella delar av möbler, t ex två lådfronter. Detta möjliggör en hög låda, till exempel två enkla lådor höga, och samtidigt en stor mängd förvaringsutrymme. Fästena är i form av långa stålplåtar med platt profil med flera förborrade hål för mycket snabb och icke-invasiv montering.

Profiler för skåpet - överkantsskydd

Bänkskivor är mycket dyr grundläggande köksutrustning, och skador på dem är vanliga i de flesta hem. Deras kanter, som kan skadas, till exempel med bestick, krukor eller tallrikar, och till och med hög temperatur, är särskilt känsliga för bucklor eller skavsår, så det är värt att skydda dem. I vår butik finns aluminiumprofiler för skåp, utformade för att skydda ändarna på bänkskivan från temperaturen på ugnar och annan utrustning som avger värme under drift. Profilerna är resistenta mot temperatur och överför den inte vidare, i detta fall till kanten av bordsskivan, vilket skyddar dem från överhettning och skador. De är lätta att fästa med hjälp av förborrade hål, och deras stil stör inte arrangemanget alls.

Disktorkar - det är värt att ta hand om hög kvalitet

Bland de många tillbehören i denna kategori är det också värt att nämna disktorkar gjorda av material av högsta kvalitet med hög motståndskraft mot alla skador. Dessa produkter är tack vare exakt tillverkning av kända tillverkare rostbeständiga och mycket lätta att hålla rena, eftersom de kan tvättas under rinnande vatten med vanliga rengöringsmedel. Vi inbjuder dig att köpa kökstillbehör i vår butik idag! Vi tillhandahåller snabb leverans, ett stort urval och assistans i varje led av beställningen.

Inga produkter hittades som matchade dina kriterier.

upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium