+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Partners

Oświetleniowe i elektryczne banner
 

Här hittar du en lista på våra samarbetspartners som har en monter med våra displayhållare.

Våra partners är möbeltillverkare, butiker, arkitekter och designers över hela Polen, några av dem har våra displayer för att visa handtagen och kommer gärna att presentera våra handtag live. Vi uppmuntrar dig att se skillnaderna i färger och de faktiska storlekarna på vissa handtag med dina egna ögon.

I dagsläget finns den största samlingen i Tri-City, är du intresserad och vill boka tid, vänligen kontakta oss direkt via telefon eller e-post.

 

Är du intresserad av att bli vår partner?

Scandinavian Handles är ett nytt varumärke på den polska marknaden. Det etablerades officiellt 2017 som ett naturligt svar på inredningsbranschens behov. Vi märkte problemet med bristen på eller låg tillgänglighet av unika och intressanta, originella möbeltillbehör i Polen, så vi bestämde oss för att kombinera våra bekantskaper med Skandinavien och producenter från andra delar av Europa och popularisera saker som är vackra och användbara.

Vi erbjuder ett brett urval av unika handtag i minimalistisk stil direkt från lokala hantverkare från Skandinavien, Storbritannien, Tyskland och Italien. Produkterna kännetecknas av vacker design och högsta kvalitet. Dessutom berikar vi vårt utbud med vackra tillbehör som lampor, strömbrytare, badrums- och kökstillbehör m.fl.

Om du driver en butik, är möbeltillverkare, designer eller arkitekt och vill berika ditt erbjudande med unika tillbehör, bjuder vi in dig att läsa samarbetsvillkoren

 


Prislistor och kataloger

Vårt erbjudande utökas och förändras hela tiden, så det är inte möjligt att föra en papperskatalog ännu. Vi vill inte producera stora mängder pappersmaterial som inte kommer att reflektera lika mycket som direktkontakt med handtaget. Därför är vår hemsida vår mest uppdaterade och välskötta katalog och prislista.

 


napisz e-mail, skontaktuj sie z nami

Om du är kund i butiken, har en fråga om produkter, en beställning eller ditt konto, vänligen kontakta kundtjänstavdelningen:

info@skandynawskieuchwyty.pl

Napisz e-mail - dla klientów biznesowych

Om du vill bli partner till vår butik, ha rabatter för arkitekter och designers, ytterligare rabatter för permanent samarbete och assistans för affärspartners, vänligen kontakta affärsavdelningen:

partner@skandynawskieuchwyty.pl

SKANDINAVISKA HANDTAG

+48 81-884-71-71

Vi finns tillgängliga för dig under följande timmar:


10.00 - 16.00 måndag till fredag,

på helgdagar, vänligen spela in meddelanden, vi ringer dig tillbaka på vardagar

 
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium