+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Om oss

O NAS

 

 
 

Vår verksamhet är resultatet av en passion för skandinavisk design och naturliga, vackra och funktionella produkter. Vi erbjuder detaljer i form av eleganta möbelhandtag, vilket ger inredningen en sublim stil. Produkterna vi presenterar är inte bara vackra, utan också praktiska, hållbara och solida. Vi tror att kraften i vackra interiörer ligger i väl valda, iögonfallande accenter, som till exempel möbelhandtagen vi erbjuder. Accessoarer och inredningsdekorationer bör vara konsekventa för att skapa en känsla av harmoni och ordning. Därför kan du, förutom exklusiva möbelhandtag och knoppar för möbler, här hitta belysning med tillbehör och andra inslag av utrustning som matchar stilen.

 
Produkty Open and Hide

Vårt mål är väldigt enkelt. Vi vill förse dig med produkter av högsta kvalitet utvalda från en bred portfölj av enastående konstnärer - designers. Det är därför vi ständigt berikar våra kataloger och utökar leverantörsbasen. Vi erbjuder bl.a handtag för köksmöbler, möbeltillbehör och dekorationer av kända skandinaviska märken som Beslag Design, BB Sweden, Furnipart eller Buster + Punch. I vår butik kan du även hitta Viefe handtagsdesigner.

Vårt team tar hand om en smidig process med att välja, beställa och leverera produkter. Vi försöker göra urvalet av handtag, knoppar och andra inredningsförsköna tillbehör enkelt och trevligt. Därför kan du enkelt hitta den typ av handtag du behöver till köksskåp – vi erbjuder bl.a kanthandtag och speciella möbelhandtag i form av ett skal. Du kan välja mellan en mängd olika material och färger - kopparhandtag, mässingshandtag, guld möbelhandtag finns.

 

Vi arbetar med designkontor och små inredningsstudior och lyssnar på deras behov och smak. Vårt team letar ständigt efter nya, nischade tillverkare av unika designaccessoarer. Vi vill förbli ett varumärke som påverkar de nuvarande trenderna inom inredning. Vi vill förverkliga våra kunders drömmar, även de mest extravaganta. Exklusiva möbeltillbehör som köksmöbelhandtag eller möbelknoppar kan förvandla vilken inredning som helst till det stiligaste rummet. Därför innehåller katalogen av våra produkter tillbehör som läderhandtag för möbler som kommer att möta förväntningarna från mycket krävande kunder och samtidigt förse interiören med en unik stil och atmosfär. Den sublima stilen av handtag för köksskåp eller den skickliga kombinationen av gyllene handtag med möbler kommer att ge varje rum stil och klass.

 

Vi är en ledande polsk webbutik, en distributör på marknaden med det största utbudet av hushållsapparater och tillbehör. Vi säljer de bästa produkterna som kommer direkt från producenterna för att garantera dig lägsta möjliga priser. Vi arbetar med designers och arkitekter. Våra kökshandtag och andra tillbehör är en kombination av konst- och bruksvärden. Valet mellan vackert och funktionellt är inte längre nödvändigt - du kan njuta av stilfulla interiörer i åratal och bekvämt använda de senaste lösningarna inom möbel- och utrustningshandtag.

 

info@skandynawskieuchwyty.pl

+48 81-884-71-71

Vi finns tillgängliga för dig under följande timmar:

10.00–16.00 måndag till fredag

På helgdagar, vänligen spela in meddelanden, vi ringer dig tillbaka på vardagar

Vi svarar på alla kundförfrågningar inom 24 timmar från måndag till fredag. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon. Vi hjälper till och försöker ge all nödvändig information.

ikona Instagram SU
 

SKANDINAVISKA HANDTAG

MOOD NOOK sp. z o.o.
Juliusza Słowackiego 35
80-257 Gdansk
Polen
KRS 0000828106
NIP 5842791217
REGON 385514019


upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium