+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Skandinaviska hanterar till Polsk-svenskt företag kombinerar många års erfarenhet av att designa kök och inbyggnadselement med vår passion för hållbara produkter av god kvalitet och originaltillbehör.

När vi bor och arbetar i Tri-City och Stockholm och de närliggande skandinaviska länderna och i väster, märkte vi brister på den polska marknaden i utbudet av lägenhetsdetaljer. Eftersom vi först var tvungna att söka och lära oss mycket för våra projekt, när vi banade väg, bestämde vi oss för att dela vår bas för att göra vackra detaljer tillgängliga på den polska marknaden och det var så de skapades skandinaviska Handtag


Skandinaviska handtag - högkvalitativa produkter

Verksamheten i vårt företag Scandinavian Handles är resultatet av en passion för skandinavisk design och naturliga, vackra och funktionella produkter.

Vi vill ge dig produkter av högsta kvalitet . Därför fokuserar vi på ädla material som koppar, mässing, aluminium eller naturläder, samt många andra. Vi gör skandinaviskt designtänkande: respekt för miljö och människor , kärlek till naturliga material och användbarhet kombinerat med skönhet effektivt.

Mångsidigt utbud - Skandinaviska handtag

Vårt sortiment består av olika produkter och inredningstillbehör som används i många hus och lägenheter, inte bara i Polen utan även utomlands. Det mångsidiga sortimentet gör att vi kan nå ett brett spektrum av kunder som uppfyller deras högsta förväntningar. Tack vare detta kan produkter av märket Scandinavian Handles hittas i moderna och industriella interiörer, men även i traditionella eller vintage.

Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med erbjudandet från vårt varumärke S Scandinavian Handles !

Display L Svart Mat Display L Svart Mat
Pris: 45,00 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
L display med logotyp L display med logotyp
Pris: 62,50 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten