+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Ibland vill vi inte använda handtag och lämna möblerna med släta fronter. Öppnande av skåp utan handtag är möjligt tack vare speciella stöd mekanismer, installerade inuti möblerna . För att stänga dem, tryck bara på framsidan lätt. TIP-ON -mekanismen förblir fullt fungerande även om skåpdörrar, gångjärnsfronter eller lådor öppnas på vanligt sätt genom att dra. Detta gör dock att fronten av skåpet berörs ofta och mattas. För att undvika frekvent kontaminering av skåpen kan du använda Push do Tip On plate.


När du arrangerar inredningen av din lägenhet vill du att den ska vara unik och exceptionell, även med små tillbehör. Om du letar efter en lösning som kommer att göra inredningen av ditt hem unik och unik, var noga med att kontrollera TIP-ON-systemet med Push to Tip On Tiles . Det låter dig välja skåp utan utskjutande handtag och skapa moderna möbler med intressanta mekanismer. Tillgång till innehållet i skåp och lådor kommer att vara mycket bekvämt - du kan öppna dem genom att trycka hörnet av skåpet mot möbeln. Du kan också göra det på vanligt sätt, eftersom TIP-ON har anpassats till detta.

Modern skåpöppning Push do Tip on

Om du vill att dina möbler ska bilda en rak linje utan några utstickande tillägg för att störa dess struktur, måste du ta bort handtag. Är du rädd för att öppna eller stänga blir svårt utan dem? Lär känna vårt TIP-ON-system och Tip On Push Plates och se att handtagen inte behövs alls! Dörren öppnas av sig själv när du försiktigt trycker på den på platsen där mekanismen är installerad och fäster eleganta Push Tiles . En kraft från utsidan kommer att trycka ner mekanismen och släppa den, vilket gör att skåpet kan öppnas fritt. De finns vanligtvis i två typer, lämpade för olika typer av skåp. För de med standard fjädergångjärn rekommenderar vi versionen med stötfångare, för skåp med gångjärn utan fjäder eller omvänd fjäder kommer versionen med magnet att vara idealisk. TIP-ON är en slitstark anordning som medger tyst drift av dörren både vid öppning och stängning <. /p>

TIP-ON-mekanism och Push to Tip On misslyckas aldrig

För bästa prestanda TIP-ON , tillverkare fokuserade endast på de bästa materialen - motståndskraftig mot skador, pålitlig även trots många års regelbunden användning. Även lite fukt eller torr luft kommer att vara hemskt. Det avancerade fjädersystemet i Tip On-modellerna och magneternas höga kraft garanterar effektiv drift även i tunga och stora skåp. Push do Tip on plattor är gjorda av zink, med en matt finish för att tjäna din interiör så länge som möjligt.

Push-to-Tip On Habit Silverplåt Push-to-Tip On Habit Silverplåt
Producent: Furnipart
Pris: 8,72 € 9,69 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
  • Specialerbjudande
Push-to-Tip On Habit Svart tallrik Push-to-Tip On Habit Svart tallrik
Producent: Furnipart
Pris: 8,72 € 9,69 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
  • Specialerbjudande
Tryck för att tippa på Habit guldplatta Tryck för att tippa på Habit guldplatta
Producent: Furnipart
Pris: 8,72 € 9,69 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
  • Specialerbjudande
Tryck till tipp på Habit Plate Grafit Tryck till tipp på Habit Plate Grafit
Producent: Furnipart
Pris: 8,72 € 9,69 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
  • Specialerbjudande
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten