+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Ibland vill vi inte använda handtag och lämna möblerna med släta fronter. Öppnande av skåp utan handtag är möjligt tack vare speciella stöd mekanismer, installerade inuti möblerna . För att stänga dem, tryck bara på framsidan lätt. TIP-ON -mekanismen förblir fullt funktionell även om skåpdörrar, gångjärnsfronter eller lådor öppnas på vanligt sätt genom att dra.


När du arrangerar inredningen av din lägenhet vill du att den ska vara unik och exceptionell, även med små tillbehör. Om du letar efter en lösning som kommer att göra inredningen i ditt hem unik och unik, kolla systemet TIP-ON . Det låter dig välja skåp utan handtag och skapa moderna möbler med intressanta mekanismer. Tillgång till innehållet i skåp och lådor kommer att vara mycket bekvämt - du kan öppna dem genom att trycka hörnet av skåpet mot möbeln. Du kan också göra det på vanligt sätt, eftersom TIP-ON har anpassats till detta.

Modern öppning av TIP-ON-skåp

Om du vill att dina möbler ska bilda en rak linje utan några tillägg för att förvränga strukturen, måste du klara dig utan handtag . Är du rädd för att öppna eller stänga blir svårt utan dem? Lär känna vårt system TIP-ON och se att inga grepp behövs alls! Dörren öppnas av sig själv när du försiktigt trycker på den på den plats där mekanismen är installerad. En kraft från utsidan kommer att trycka ner mekanismen och släppa den, vilket gör att skåpet kan öppnas fritt. De finns vanligtvis i två typer, lämpade för olika typer av skåp. För de med standard fjädergångjärn rekommenderar vi versionen med stötfångare, för skåp med gångjärn utan fjäder eller omvänd fjäder kommer versionen med magnet att vara idealisk. TIP-ON är en slitstark anordning som medger tyst drift av dörren både vid öppning och stängning <. /p>

Släta skåp med TIP-ON-mekanism

Inredningen av din lägenhet bör göra dig stolt över den och framför allt kommer du att känna dig bekväm i den . Mekanismen TIP-ON gör att du snabbt kan ändra utseendet på möblerna. Du kan bli av med utstickande, ofta felaktiga handtag och ersätta dem med en helt slät yta. Denna typ av lösning ser bra ut i moderna interiörer. TIP-ON kommer också att gynna skandinavisk eller lodge-stil interiörer, såväl som allt som fokuserar på minimalism och enkel form . Den släta fronten kommer också att garantera säkerheten, speciellt när det finns barn i huset. Så du får en funktionell inredning med vackra kvaliteter.

TIP-ON misslyckas aldrig

För bästa prestanda TIP-ON , tillverkare fokuserade endast på de bästa materialen - motståndskraftig mot skador, pålitlig även trots många års regelbunden användning. Även lite fukt eller torr luft kommer att vara hemskt. Det avancerade systemet av fjädrar och magneternas höga kraft garanterar effektiv drift även i tunga och stora skåp. TIP-ON är full funktionalitet och en mekanism som garanterar extremt tyst drift. Det är komfort kombinerat med en ovanlig, original inredning. Om du har några frågor eller tvivel, vänligen kontakta oss, vi kommer gärna att skingra tvivel och ge dig råd om att göra det bästa valet.

K-Push 20 mm stötfångare med vit magnet K-Push 20 mm stötfångare med vit magnet
Producent: Beslag design
Pris: 7,86 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
K-Push 20 mm stötfångare med vit stötdämpare K-Push 20 mm stötfångare med vit stötdämpare
Producent: Beslag design
Pris: 6,92 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
K-Push 37 mm stötfångare med vit magnet K-Push 37 mm stötfångare med vit magnet
Producent: Beslag design
Pris: 8,43 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
K-Push 37 mm stötfångare med vit stötdämpare K-Push 37 mm stötfångare med vit stötdämpare
Producent: Beslag design
Pris: 7,17 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Stötfångare K-Push 20 mm Infälld Vit Stötfångare K-Push 20 mm Infälld Vit
Producent: Beslag design
Pris: 3,75 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten