+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

De presenterade möbelhandtagen i plast kommer säkerligen att möta alla moderna kunders förväntningar och behov. De individuella modellerna utmärks av noggrant utförande, uppmärksamhet på de minsta detaljerna och hög kvalitet. Med deras hjälp kan du inte bara öka funktionaliteten hos varje skåp eller byrå, utan också helt ändra deras yttre utseende. Bläddra igenom de modeller som redan föreslagits i vår butik, som skiljer sig åt i storlek, form och material. Vi inbjuder dig hjärtligt att ta del av erbjudandet och önskar dig lyckad shopping!

Matcha handtag av plastmöbler till inredningen

När du väljer möbelhandtag i plast är det en bra idé att först anpassa dem till det befintliga arrangemanget. Allt som krävs är lite kreativitet för att skapa en interiör full av harmoni eller iögonfallande kontraster. Svarta handtag ser bra ut på både svarta och vita möbler. Silver, å andra sidan, kommer att fungera bra i de flesta delar av utrustningen, såväl som guld, som oftast väljs för vintage, loft och glamourinteriörer.

Dessa små tillbehör kan helt förändra inredningens karaktär, samt underlätta användningen av öppningsbara skåp och utdragbara lådor. Det är värt att välja den modell som är mest bekväm. De mindre knopparna är universella och passar perfekt till små och smala möbler som har en kompakt storlek. Men i fallet med breda räcken eller större modeller har vi mycket fler möjligheter, och den enda begränsningen kommer att vara vår fantasi.

Fördelar med möbelhandtag i plast

Den absolut största fördelen med de presenterade möbelhandtagen i plast är deras höga kvalitet. Tillverkare fokuserade på varje detalj, och i gengäld fick de tillbehör som oftast valts av människor som bryr sig om vardagens komfort och en elegant finish av heminredning. De erbjudna modellerna är tillgängliga till ett lågt pris, så att alla har råd med dem och till en låg kostnad för att utföra en metamorfos av interiören, utan att behöva anlita proffs och specialister. Monteringen av handtagen tar ett par ögonblick och är tekniskt mycket enkel, så du kan enkelt hantera det. Det viktigaste är skruvavståndet med vilket handtagen kan monteras permanent.

Materialen som används för tillverkning av handtag, i detta fall plast, kännetecknas av sin hållbarhet och motståndskraft mot skador. Dessutom visar deras ytor inga tecken på användning, och de är mycket lätta att rengöra, vilket håller ordningen i rummet. De mest intressanta modellerna inkluderar runda knoppar, långsträckta handtag i geometriska former, samt vågiga och raka skenor. I vår butik hittar du även en mall för märkning av tillbehör, vilket underlättar monteringen mycket. Beställ ditt valda förslag idag och njut av fräscha möbler som kommer att återfå sin glans på ett ögonblick. Se själv att en allmän renovering inte alltid är den enda lösningen.

Avlångt möbelhandtag 3480 Förkromad plast Avlångt möbelhandtag 3480 Förkromad plast
Producent: Linfalk
Pris: 3,38 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Avlångt möbelhandtag 8014 Syntetiskt silver Avlångt möbelhandtag 8014 Syntetiskt silver
Producent: Linfalk
Pris: 9,00 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Avlångt möbelhandtag 8137 Brun syntet Avlångt möbelhandtag 8137 Brun syntet
Producent: Linfalk
Pris: 6,88 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Avlångt möbelhandtag 8137 Syntetsilver Avlångt möbelhandtag 8137 Syntetsilver
Producent: Linfalk
Pris: 6,63 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
Möbelknopp 580 Vit Plast Möbelknopp 580 Vit Plast
Producent: Beslag design
Pris: 1,51 €
inkl. 23.00% VAT, exklusive fraktkostnader
szt.
se mer
upp
Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium