+48 818 847 171 info@skandynawskieuchwyty.pl

Öppet: mån-fre 10:00-16:00

Skickas in
Pris
  • från
    ner
Nyhet
På rea

I varje hem är det värt att se till att avsätta tillräckligt med utrymme för förvaring av hemtillbehör. Vanligtvis är det största problemet med förvaring av köksredskap och bestick eller tallrikar som tar mycket värdefull plats, så i vår butik hittar du bland annat utmärkt gjorda, utdragbara skåp . De enskilda varianterna skiljer sig åt i kapacitet och antal tillgängliga behållare och lådor. Men alla kommer från de bästa tillverkarna från hela världen och är kompletta system som definitivt ökar det praktiska i alla köksrum.


Varför ska ett utdragbart skåp finnas i alla hem?

Köket saknar ofta utrymme för att förvara grundläggande tillbehör och apparater, vilket är anledningen till att många människor har ett enormt problem med att hantera ledigt utrymme på rätt sätt. Det är därför utdragbara hörnenheter är en utmärkt lösning. De förvånar med sin praktiska funktion och funktionalitet samt många organisatoriska möjligheter. De monteras icke-invasivt med möbelklämmor av lämplig design inom några ögonblick, vilket kommer att uppskattas av ägare av dyrare möbler från en högre hylla, som inte vill göra oåterkalleliga ändringar och växlingar. Skåpen består av många separata hyllor och korgar med obegränsade möjligheter som enkelt kan användas för dina egna ändamål. Deras höjd och avståndet mellan på varandra följande hyllor kan fritt justeras i ett mycket brett område, tack vare vilket alla kan skapa utrymme för mindre krukor och skålar, såväl som för mycket höga glas- eller plastflaskor. Skjutbara hörnskåp ger enkel åtkomst till allt innehåll, vilket gör dem mycket funktionella.

Praktiskt för skjutbara hörnskåp

Skjutskåp har många fördelar, vilket gör dem till en av de mest populära tillbehören för köksmöbler idag. De flesta av dem, tack vare användningen av en genomtänkt design av tillverkaren, kännetecknas av möjligheten att justera individuella skåp i tre riktningar, vilket gör att du kan skapa ett personligt utrymme, lämpligt för höga eller låga föremål och kök Tillbehör. Men det är inte allt. Den stabila strukturen baserad på metallstänger garanterar en maximal belastning på upp till 15 kg på en hylla, vilket möjliggör förvaring av relativt tunga produkter, såsom fyllda flaskor eller tyngre utrustning. Dessutom har i utdragbara hörnskåp varje centimeter använts, tack vare vilket hela interiören är praktisk och funktionell, oavsett antalet produkter inuti.

I hörnskåp räknas de minsta detaljerna

Tillverkare av utdragbara skåp vet mycket väl hur viktig kvaliteten på utförande är för moderna konsumenter, därför är alla utdragbara hörnskåp använder moderna tekniska lösningar. Det är värt att nämna bland annat dämpningssystemet, som avsevärt minskar buller vid stängning av skåpet, samt användningen av utvalda råvaror, vilket säkerställer många års intensiv användning. En mycket viktig information för kunden är förvisso det faktum att setet med skjutbart hörnskåp även innehåller många korgar som gör att du kan skapa ytterligare förvaringsutrymme direkt efter köp och montering.

Inga produkter hittades som matchade dina kriterier.

Shop is in view mode
Se den fullständiga versionen av sajten
Sklep internetowy Shoper Premium